Webinars

Regelmatig organiseren wij webinars over actuele onderwerpen in de uitvaartsector. Onze webinars hebben een informatief karakter. Via deze pagina is het ook mogelijk eerder gegeven webinars terug te kijken.

Deelnemen aan webinar

Webinar ‘Maak kennis met CIBIS’

Ervaar het gemak van één oplossing voor alle processen van jouw uitvaartlocatie. En dat volledig webbased. De applicatie is aanpasbaar naar jouw specifieke wensen. Hierdoor helpen wij uitvaartlocaties – van groot tot klein – bij het besparen van tijd en het creëren van overzicht.

Deze sessie vond plaats op 20 oktober 2020. Zodra er een nieuwe webinar aankomt, wordt dat op deze webpagina weergegeven.

  • Uitnodiging

    Na uw aanmelding ontvangt u van ons een uitnodiging naar het platform. Deelnemen kan via desktop, laptop, smartphone of tablet. Deelname is gratis en vrijblijvend.

  • Interactie

    Deelnemers wordt verzocht de webcam en microfoon uit te laten staan. Via de chatfunctie is het mogelijk om vragen te stellen.

  • Duur van een webinar

    De webinar start op de gecommuniceerde tijden. Een webinar neemt ongeveer 45 minuten in beslag, tenzij anders aangegeven.

Webinar terugkijken

Onderstaand vindt u eerder door ons gegeven webinars. Klik op ‘lees meer’ om de betreffende webinar terug te kijken en meer informatie te lezen over de sessie.

Oktober 2020

Maak kennis met CIBIS

CIBIS Uitvaartsoftware is volledig vernieuwd. Deze webinar vertelt u meer over CIBIS en laat alle ins-and-outs zien. Bekijk de sessie hier terug.