CIBIS Crematorium software

Voor crematoria is de basismodule Crematorium beschikbaar. Met slimme tools voor beheer, consumpties, verstrooiing en locatiebeheer wordt via deze module geadministreerd en afgehandeld.

puzzlepiece-waves

Crematorium software

De Basismodule Crematorium biedt het inplannen en afhandelen van plechtigheden, crematies of ingekomen as. De module biedt tevens ondersteuning voor de verkoop en administratie van urnen, gedachtenissen en consumpties. Na de crematie wordt aangegeven waar de as bewaard wordt of wanneer de verstrooiing zal plaatsvinden en op welke locatie. CIBIS is hiermee volwaardige administratie software.

photo-of-man-holding-a-book-927022

Planning

De binnenkomst bij het crematorium voor opbaring, plechtigheid, crematie en gebruik van koffie- en /of familiekamer wordt gepland in een centrale planning. Benodigde faciliteiten zoals aula, koffiekamer, oven, etc. worden ingepland. Met regels omtrent het plannen wordt dubbel plannen voorkomen.

working-woman-technology-computer-7374

Daglijsten en overzichten

Voor de medewerkers zijn daglijsten beschikbaar. Aan de hand van deze lijsten weet de medewerker precies wat verwacht kan worden en welke voorbereidingen er getroffen moet worden. Er worden tal van standaard lijsten en overzichten aangeboden. De organisatie kan eigen lijsten en overzichten samenstellen voor de medewerkers of voor het management.

batch-books-document-education-357514

Aanschrijvingen

Afhankelijk van de gekozen afhandeling, nagedachtenisvormen, huurperioden, onderhoudstermijnen, afspraken, etc. worden automatisch brieven klaargezet op ingangs- of afloopdatum voor de rechthebbende of een afwijkend contactpersoon. De brieven worden op aangeven van de medewerker gegenereerd als MS-Word documenten die vervolgens door de medewerker verstuurd kunnen worden. Ook etiketten kunnen afgedrukt worden. De organisatie kan zelf brieven en etiketten opmaken en beschikbaar stellen binnen de CIBIS omgeving.

heart-1521377_1920

Facturatie

Ten behoeve van de facturering verzamelt CIBIS alle factureerbare onderdelen op beoogde factuurdatum en presenteert deze via een lijst. Vervolgens wordt geselecteerd welke onderdelen gefactureerd worden. CIBIS stelt de facturen samen en drukt deze vervolgens af. Dankzij een koppeling worden de bijbehorende journaalposten doorgevoerd naar de financiële administratie. De organisatie kan zelf facturen opmaken en beschikbaar stellen binnen de CIBIS omgeving.

Overzicht

Kenmerken van CIBIS crematorium software

Géén gebruikerslicenties

Het CIBIS platform kent geen gebruikerslicenties of beperkingen in het aantal collecties of segmenten. Dit maakt het platform óók zeer geschikt om te delen met meerdere locaties.

Veilig

De omgeving voldoet aan brede internationale normen voor informatiebeveiliging zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 2082. CIBIS verplicht een veilige SSL (https) verbinding.

SLA voor onderhoud, support en hosting

Er is een SLA voor onderhoud, support en hosting. Er is geen beperking in de hoeveelheid support of het aantal meldingen.

Multimediaal

CIBIS is een multimediaal informatiesysteem. Daar waar nuttig en gewenst kunnen afbeeldingen, audio/video, documenten, etc. gekoppeld worden. Voor de presentatie van beeldmateriaal biedt CIBIS mediaviewers zodat multimedia direct te bekijken en/of te beluisteren is.

Uitbreidbaar

Met nieuwe modules, diensten en koppelingen met/naar externe systemen is CIBIS onbeperkt uitbreidbaar en klaar voor toekomstige wensen en behoeften.

Koppelingen

CIBIS biedt ondersteuning voor tal van koppelingen en koppelingsprotocollen. Onder andere API, OAI, SRU, HTTPS en import/export in de vorm van XML, CSV en html.