Cibis Begraafplaats software

Voor begraafplaatsen is de basismodule Begraafplaats beschikbaar voor de administratie en afhandeling van begrafenissen. Dankzij slimme tools voor o.a. plechtigheden, locatiebeheer en briefadministratie biedt dit pakket een totaaloplossing.

puzzlepiece-waves

Begraafplaats software

De Basismodule Begraafplaats administratie biedt het inplannen en afhandelen van begrafenissen, plechtigheden of ingekomen stoffelijke resten. De module biedt tevens ondersteuning voor de verkoop en administratie van gedachtenissen en consumpties. Indien van de faciliteiten voor opbaring gebruik wordt gemaakt wordt dit via deze module geadministreerd en afgehandeld.

flowers-3275119_1920

Locatiesysteem

Cibis werkt met een flexibel en uitbreidbaar locatiesysteem. Het is direct inzichtelijk welke locaties bezet of vrij zijn. Voor de begraving wordt aangegeven in welk graf en op welke diepte de overledene wordt geplaatst.  Steenhouwers en aktes kunnen zowel per graf als op iedere positie binnen het graf worden geregistreerd. Na het ruimen van een graf blijft de informatie bewaard en kan dit te allen tijde teruggezocht en ingezien worden.

photo-of-man-holding-a-book-927022

Daglijsten en overzichten

Voor de medewerkers zijn daglijsten beschikbaar. Aan de hand van deze lijsten weet de medewerker precies wat verwacht kan worden en welke voorbereidingen er getroffen moet worden. Er worden tal van standaard lijsten en overzichten aangeboden. De organisatie kan eigen lijsten en overzichten samenstellen voor de medewerkers of voor het management.

batch-books-document-education-357514

Aanschrijvingen

Afhankelijk van de gekozen afhandeling, nagedachtenisvormen, huurperioden, onderhoudstermijnen, afspraken, etc. worden automatisch brieven klaargezet op ingangs- of afloopdatum voor de rechthebbende of een afwijkend contactpersoon. De brieven worden op aangeven van de medewerker gegenereerd als MS-Word documenten die vervolgens door de medewerker verstuurd kunnen worden. Ook etiketten kunnen afgedrukt worden. De organisatie kan zelf brieven en etiketten opmaken en beschikbaar stellen binnen de Cibis omgeving.

heart-1521377_1920

Facturatie

Ten behoeve van de facturering verzamelt Cibis alle factureerbare onderdelen op beoogde factuurdatum en presenteert deze via een lijst. Tarieven voor grafrecht en onderhoud kunnen afwijken per type graf en zijn afhankelijk van de gekozen periode. Vervolgens wordt geselecteerd welke onderdelen gefactureerd worden. Cibis stelt de facturen samen en drukt deze vervolgens af. Dankzij een koppeling worden de bijbehorende journaalposten doorgevoerd naar de financiële administratie. De organisatie kan zelf facturen opmaken en beschikbaar stellen binnen de Cibis omgeving.

Overzicht

Kenmerken van Cibis Begraafplaatssoftware

Géén gebruikerslicenties

Het Cibis platform kent geen gebruikerslicenties of beperkingen in het aantal registraties. Dit maakt het platform óók zeer geschikt om te delen met meerdere locaties.

Veilig

De omgeving voldoet aan brede internationale normen voor informatiebeveiliging zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 2082. Cibis verplicht een veilige SSL (https) verbinding.

SLA voor onderhoud, support en hosting

Er is een SLA voor onderhoud, support en hosting. Er is geen beperking in de hoeveelheid support of het aantal meldingen.

Multimediaal

Cibis is een multimediaal informatiesysteem. Daar waar nuttig en gewenst kunnen afbeeldingen, audio/video, documenten, etc. gekoppeld worden. Voor de presentatie van beeldmateriaal biedt Cibis mediaviewers zodat multimedia direct te bekijken en/of te beluisteren is.

Uitbreidbaar

Met nieuwe modules, diensten en koppelingen met/naar externe systemen is Cibis onbeperkt uitbreidbaar en klaar voor toekomstige wensen en behoeften.

Koppelingen

Cibis biedt ondersteuning voor tal van koppelingen en koppelingsprotocollen. Onder andere API, OAI, SRU, HTTPS en import/export in de vorm van XML, CSV en html.