Cibis Uitvaart software

Hét pakket voor de geautomatiseerde ondersteuning van de administratie van crematorium, begraafplaats en uitvaartcentrum.

unnamed-e1601282081834.png

Ondersteunt het hele traject

Met Cibis heeft u online toegang tot uw administratie in een eigen cloud-omgeving. Cibis ondersteunt het gehele traject vanaf registratie van de overledene via de uitvaartondernemer tot de zaken aangaande de opbaring, de planning en de inrichting van de plechtigheid, het koffiekamer-gebruik, facturering, aanschrijvingen, nagedachtenisvormen en locatiebeheer. Cibis kan vanuit één omgeving verschillende crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra beheren; geïntegreerd of via meerdere vestigingen.

social-cloud

Koppelen en configureren

Cibis Uitvaartsrealiseert een naadloze integratie met uw financiële administratie. Standaard zijn er uitgebreide rapportagemogelijkheden beschikbaar, naar behoefte uit te breiden met zelf samen te stellen rapportages. Tal van aspecten zijn door de organisatie zelf te configureren: van autorisaties tot formulieren voor invoer en mutatie, zoekingangen, zoekvelden, presentatie – en sortering van zoekresultaten.

photo-of-man-holding-a-book-927022

Overzichtelijk

Binnen Cibis wordt met een centraal dossier gewerkt. Dit brondocument wordt opgebouwd per overledene. Via het brondocument is over de overledene alle informatie omtrent binnenkomst, opbaring, plechtigheid, horecagebruik, afgifte, crematie of begraving, uitvaartondernemer, rechthebbende, nagedachtenisvormen, aanschrijvingen, facturering, notities en acties direct bij de hand.

flowers-3275119_1920

Uitgebreid locatiesysteem

Cibis werkt met een flexibel en uitbreidbaar locatiesysteem. Deze wordt toegepast voor columbaria, urnenkelders, urnenmuren, verstrooivelden of begraafplaatsen. Iedere locatie kent een eigen indeling. Het is direct inzichtelijk welke locaties bezet of vrij zijn.  Bij een locatie kunnen coördinaten worden ingevoerd. Het locatiesysteem kan uitgebreid worden met een integratie met Google Maps. Met deze uitbreiding kan op een gebied worden gezocht op overledenen of gevonden overledenen worden gepresenteerd op een Google Map.

working-woman-technology-computer-7374

Opdrachtformulier

Dankzij het Cibis opdrachtformulier wordt een webomgeving gerealiseerd waarbij de uitvaartondernemer volledig digitaal het opdrachtformulier kan invullen. Dankzij een koppeling tussen deze webomgeving en Cibis, worden de ingevoerde gegevens direct aangemaakt in Cibis. Zodra een medewerker de invoer heeft beoordeeld en aangevuld volgt er geautomatiseerd een bevestigingsmail naar de uitvaartondernemer.

black-and-white-audio-equalizer-61383

Configuratie Cockpit

De Configuratie Cockpit is een krachtige tool voor de applicatiebeheerder waarmee de flexibiliteit in configuratie van een Cibis omgeving door een organisatie zelfstandig benut wordt. Vanuit een overzichtelijk dashboard worden de meest gebruikte functies voor het applicatiebeheer aangeboden. Met één klik worden de autorisaties ingesteld, het Content Management Systeem opgeroepen, rapporten en keuzelijsten gedefinieerd, categoriesystemen en zoekingangen samengesteld. Andere functies zitten onder het globale menu en zijn in één oogopslag beschikbaar.

Doelgroepen

Cibis biedt software oplossingen voor uitvaartlocaties. Lees meer over de specifieke toepassing van Cibis bij verschillende soorten locaties.

 

Overzicht

Kenmerken van Cibis Uitvaartsoftware

Géén gebruikerslicenties

Cibis Uitvaart software kent geen gebruikerslicenties of beperkingen in het aantal collecties of segmenten. Dit maakt het platform óók zeer geschikt om te delen met meerdere locaties.

Veilig

De omgeving voldoet aan brede internationale normen voor informatiebeveiliging zoals ISO 27001, ISO 9001 en NEN 2082. Cibis verplicht een veilige SSL (https) verbinding.

SLA voor onderhoud, support en hosting

Er is een SLA voor onderhoud, support en hosting. Er is geen beperking in de hoeveelheid support of het aantal meldingen.

Multimediaal

Cibis is een multimediaal informatiesysteem. Daar waar nuttig en gewenst kunnen afbeeldingen, audio/video, documenten, etc. gekoppeld worden. Voor de presentatie van beeldmateriaal biedt Cibis mediaviewers zodat multimedia direct te bekijken en/of te beluisteren is.

Uitbreidbaar

Met nieuwe modules, diensten en koppelingen met/naar externe systemen is Cibis onbeperkt uitbreidbaar en klaar voor toekomstige wensen en behoeften.

Koppelingen

Cibis biedt ondersteuning voor tal van koppelingen en koppelingsprotocollen. Onder andere API, OAI, SRU, HTTPS en import/export in de vorm van XML, CSV en html.