DEVENTit mocht op 29 mei 2020 haar ISO/IEC 9001:2015 certificering ontvangen uit handen van Marco Bijl, directeur van DigiTrust. Deze certificering bevestigt dat bij DEVENTit zaken rondom kwaliteitsmanagement op de juiste manier zijn ingericht en worden beheerst.
De ISO 9001 norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Hiervoor zijn gedocumenteerde procedures vereist, die zijn gericht op continue verbetering.  Daarnaast beschrijft het wat er nodig is aan managementtechnieken om te zorgen dat een organisatie kan voldoen aan de wensen en eisen van klanten en andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan wetgeving.
ISO 9001 keurmerk
Kwaliteitsmanagement is ingericht op alle onderdelen van onze organisatie, producten en diensten. Wij zijn dan ook trots en blij met deze certificering omdat het aantoont dat kwaliteitsmanagement geborgd is binnen DEVENTit en daarbij continue verbetering van wordt nagestreefd. Daarmee voldoen wij steeds beter aan de behoeften van onze klanten en andere belanghebbenden.
Marco Bijl (DigiTrust) overhandigd certificaten

Marco Bijl van DigiTrust overhandigt de certificaten voor ISO 27001 en ISO 9001 aan Peter van Diermen, directeur van DEVENTit B.V.

ISO 27001

DEVENTit was al ISO 27001 gecertificeerd. Tegelijk met de ISO 9001 audit is ook de jaarlijkse controle-audit voor ISO 27001 met goed gevolg uitgevoerd. DEVENTit mocht dan ook beide certificaten in ontvangst nemen.

ISO 27001 keurmerk

Met het ISO 27001 certificaat toont DEVENTit objectief aan dat zij voldoet aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging en dat er voorzorgsmaatregelen zijn genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.