DEVENTit is deelnemer van de VTU Uitvaart Vakbeurs en zal aanwezig zijn met een stand. Hier staan wij om Cibis Uitvaartsoftware te promoten en kennis te delen over digitalisering van de processen van uitvaartlocaties. Bezoek onze stand tijdens VTU Uitvaart Vakbeurs
 
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002589780_zc_v95_1599466344893_banner_b_3.jpg
   

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Bezoek onze stand tijdens VTU Uitvaart Vakbeurs
  • Gratis ticket voor VTU Uitvaarbeurs
  • Planningsmodule in Cibis
  • Vernieuwde Cibis Brochure

     

VTU Uitvaart Vakbeurs

VTU Uitvaart Vakbeurs wordt eens in de 4 jaar in Nederland georganiseerd. Dat gebeurt op initiatief van de Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche, VTU. Het doel van VTU Uitvaart Vakbeurs is om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen en mogelijke samenwerkingen te bevorderen. Dit evenement vindt plaats op 28, 29 en 30 september 2022 in de Evenementenhal in Gorinchem. 


Tijdens de VTU Uitvaart Vakbeurs komt er een breed kennisprogramma over actuele en relevante ontwikkelingen in de uitvaartbranche. Verdeeld over drie dagen zal een groot aantal sprekers kennis delen en is er een uitgebreid beursgedeelte waar organisaties en bedrijven met een stand kennis delen. 


DEVENTit is deelnemer van de VTU Uitvaart Vakbeurs en zal aanwezig zijn met een stand. Hier staan wij om Cibis Uitvaartsoftware te promoten en kennis te delen over digitalisering van de processen van uitvaartlocaties. Bezoek onze stand en kom meer te weten over onze oplossing voor crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra. 

     
   

Gratis ticket voor de VTU Uitvaartbeurs

Voor relaties hebben wij coupons te vergeven die gratis toegang tot de VTU Vakbeurs bieden. De reguliere ticketprijs is 25 euro per dag. Mogen wij u een gratis dag aanbieden, neem dan contact met osn op. Let wel, er zijn slechts een beperkt aantal gratis tickets beschikbaar.

     

Vernieuwde brochure Cibis    

Er is een compleet nieuwe Cibis brochure beschikbaar. In deze brochure wordt Cibis uitgebreid beschreven en komen de verschillende beschikbare modules en diensten aan bod. Download deze brochure via onderstaande knop.

     

Planningsmodule in Cibis

Er is het afgelopen jaar gewerkt aan een nieuwe functie in Cibis; de planningsmodule. Deze tool biedt een agenda die de planning visueel toont en het mogelijk maakt nieuwe afspraken toe te voegen, rekening houdend met de tijden en voorwaarden van de verschillende locaties. Dit gaat om een webbased omgeving die breder ingezet kan worden dan enkel voor medewerkers van de uitvaartlocatie. Er worden verschillende weergaves en filtermogelijkheden geboden. BInnen deze agenda kan direct een nieuwe plechtigheid toegevoegd worden. Met deze tool wordt het ook mogelijk gemaakt dat externen zoals uitvaartleiders rechtstreeks een afspraak kunnen inplannen en gegevens over de gewenste plechtigheid kunnen achterlaten. Geinteresseerd in deze functie, of wil je meer weten, laat het weten via onderstaande knop. 

https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000025591004_zc_v57_1663314836756_schermafbeelding_2022_09_16_om_09.29.58_(3).png
https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000025591004_zc_v93_1619794282404_lege_slide3.jpg
   

Volg ons via:

Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de Atlantis-nieuwsbrief. Wil je wijzigen hoe je deze mailing ontvangt? Je kunt Uitschrijven of Je voorkeuren aanpassen