Wij nodigen je uit om als één van de eerste kennis te maken met dit nieuwe systeem. Meld je aan voor onze webinar waarin wij het systeem aan je zullen voorstellen. Het is gratis en vrijblijvend.

 

Uitnodiging
Webinar ‘Maak kennis met het vernieuwde CIBIS’
Eén oplossing voor alle processen van jouw uitvaartlocatie

Contact opnemen Bezoek website

CIBIS Uitvaartsoftware is volledig vernieuwd. Wij nodigen je uit om als één van de eerste kennis te maken met dit nieuwe systeem. Meld je aan voor onze webinar waarin wij het systeem aan je zullen voorstellen. Het is gratis en vrijblijvend.

Neem een kijkje achter de schermen.

Deze sessie duurt ongeveer 45 minuten. Na aanmelden volgt meer informatie over hoe je mee kunt kijken. Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Komt het moment niet goed uit? Vraag dan vrijblijvend de informatie aan. 

dinsdag 20 oktober om 10:30
Informatie aanvragen

Werken de knoppen niet? Verstuur dan je aanmelding via email aan ldiermen@deventit.nl

Wees welkom.

Deze webinar is geschikt voor iedereen die werkzaam is bij een crematorium, begraafplaats of uitvaartcentrum. Deel deze uitnodiging gerust met collega’s of verwante organisaties. 

Waar het jou het beste uitkomt.

Onderweg, vanuit huis of op je werkplek; je kunt meekijken met deze sessie op een computer, tablet of smartphone. Na aanmelding ontvang je een link naar ons webinar-platform. Wij geven deze webinar live. Je hebt de mogelijkheid om via een chatfunctie vragen te stellen. Je hoeft zelf niet de webcam en/of microfoon in te schakelen. 

Krachtig en overzichtelijk.

Ervaar het gemak van één oplossing voor alle processen van jouw uitvaartlocatie. En dat volledig webbased. De applicatie is aanpasbaar naar jouw specifieke wensen. Hierdoor helpen wij uitvaartlocaties – van groot tot klein – bij het besparen van tijd en het creëren van overzicht. 

Lees meer over CIBIS