Wij hebben groot nieuws te melden! CIBIS Uitvaartsoftware is volledig vernieuwd. Lees het in dit bericht en meld je aan voor een webinar om kennis te maken met dit nieuwe platform. 

 

Vanaf nu verkrijgbaar
CIBIS Uitvaartsoftware
Altijd en overal toegang tot je volledige administratie

Contact opnemen Meer informatie

Je ontvangt dit bericht omdat je staat ingeschreven als uitvaartorganisatie. Wij hebben groot nieuws te melden! CIBIS Uitvaartsoftware is volledig vernieuwd. Lees het in dit bericht en meld je aan voor een webinar om kennis te maken met dit nieuwe platform. 

Klaar voor de start.

CIBIS is een softwareoplossing voor crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra. Het pakket bestaat al meer dan 20 jaar. In 2017 zijn wij gestart met het volledig nieuw bouwen van dit platform, met als basis het krachtige Atlantis framework.

Ondertussen is CIBIS productiegereed en worden in de komende weken onze eerste CIBIS klanten gemigreerd naar deze nieuwe webbased versie. Een feestelijk moment voor DEVENTit.

Bekijk het platform zelf.

Meld je aan voor onze webinar waarin wij het systeem aan je zullen voorstellen. Het is gratis en vrijblijvend. Deze sessie duurt ongeveer 45 minuten. Na aanmelden volgt meer informatie over hoe je mee kunt kijken. Klik op onderstaande knop om je aan te melden. Komt het moment niet goed uit? Vraag dan vrijblijvend de informatie aan. 

dinsdag 20 oktober om 10:30 Informatie aanvragen

Werken de knoppen niet? Verstuur dan je aanmelding via email aan ldiermen@deventit.nl

Krijg overzicht.

Alle informatie omtrent een plechtigheid gepresenteerd binnen één overzichtelijk scherm. CIBIS genereert je facturen, brieven, daglijsten, acties en rapportages. CIBIS kent een eigen beeldviewer en toont (beeld-, video- en tekst-)bestanden direct daar waar dat nuttig is, zoals verstuurde brieven en facturen.

Bespaar tijd.

Dankzij efficiënte invoertools en slimme koppelingen met externe systemen zoals websites of financiële administraties. Nieuw: dankzij het automatisch in te lezen opdrachtformulier optimaliseer je het proces tussen de uitvaartleider en de medewerkers van de uitvaartlocatie. 

Van groot tot klein.

Modulair en daarmee passend voor zelfstandige locaties tot aan uitvaartorganisaties met meerdere vestigingen. Binnen één CIBIS-omgeving kunnen meerdere vestigingen beheerd worden. Er is altijd een licentievorm die past bij jouw organisatie.

Aan te passen naar jou wensen.

En niet andersom. Het platform biedt de tools en mogelijkheden om zonder tussenkomst van ons aanpassingen te verrichten of stamgegevens toe te voegen. 

We zijn er voor je.

Het platform wordt als SaaS oplossing geboden. Hosting, updates en (onbeperkt)support is inbegrepen. Toegang tot CIBIS vereist enkel een webbrowser – zo heb je altijd en overal toegang tot het systeem. 

Maak kennis met DEVENTit.

Wij zijn een Nederlands softwarehuis dat al ruim 22 jaar actief is in de uitvaart- en erfgoedsector. Kort na onze oprichting kregen wij opdracht voor de ontwikkeling van CIBIS. Lees meer over onze historie.

Bezoek website